Meer info over ons vakantiehuis

Meer info over ons vakantiehuis


Heerlijk logeren tussen de wijnvelden

Het stijlvol logement van 300 m² midden in de Heuvellandse natuur biedt slaapgelegenheid aan 14 personen en is voorzien van 5 kamers en 4 badkamers. Rustzoekers, levensgenieters, liefhebbers van wandel- en fietstochten dromen hier weg in een landelijke sfeer. Het huis wordt ook verhuurd voor professionele doeleinden zoals seminaries, teambuildings,…


Accommodatie

De authentieke hoeve siert de flank van de Rodeberg te Westouter, Heuvelland. Van hieruit verken je makkelijk de hele regio. Je verblijft hier vlak bij Poperinge, Ieper, Dranouter, Westvleteren en de Belgische kust.

Inkom

In de inkomhal is er voldoende plaats om jassen op te hangen en schoenen op te bergen. Hier kan je ook een eventuele kinderwagen kwijt. In de inkomhal bevindt zich een toilet en een bergruimte. Via de deur aan de rechterkant stap je de sfeervolle open leefruimte binnen.

Open leefruimte

Een ruime zithoek is voorzien van een gezellige zitbank en voldoende knusse plaatsen voor iedereen. Er is een flatscreen aanwezig en een digibox. De gashaard staat centraal in de open leefruimte. De open keuken met kookeiland bevindt zich 3 treden lager. Gezelligheid troef. Aan de andere zijde staat een lange tafel waar iedereen samen kan genieten. De grote schuiframen met panoramisch zicht op de streek, geven een zeer ruimtelijk gevoel in het huis én geven toegang tot het verhard terras.

Verder is de keuken uitgerust met alle moderne voorzieningen. Kookplaat, oven, vaatwasser, microgolfoven, koelkast, diepvries, waterkoker, broodrooster, koffiezet,… Er is ook voldoende keukengerei aanwezig. Voor kinderen is aangepast bestek voorzien en een kinderstoel. Zelfs keukenhanddoeken hoef je niet mee te brengen.

Verhard terras en tuin

Voldoende tuinmeubilair

BBQ met toebehoren

Speelruimte voor de kinderen

Slaapgelegenheid

Er zijn 5 slaapkamers en deze bevinden zich allemaal op de eerste verdieping. Alle bedden beschikken over een kwaliteitsmatras. De bedden zijn steeds opgemaakt bij aankomst. Handdoeken worden ook door ons voorzien.

Slaapkamers 1 en 2 zijn identiek. Beiden beschikken over een uniek zicht op de wijngaard en de omliggende velden, een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, een badkamer met wastafel, inloopregendouche, handdoekdroger en WC.
Slaapkamer 3 is een familiekamer met een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, een stapelbed en een badkamer met wastafel, inloopregendouche, handdoekdroger en WC.
Slaapkamers 4 en 5 zijn communicerende kamers en vormen een grote familiekamer. Kamer 5 kan ook afzonderlijk gebruikt worden. In slaapkamer 4 staat een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm en 2 eenpersoonsbedden. Hier kan nog een babybed bij. Slaapkamer 5 heeft 2 eenpersoonsbedden. Er is een gemeenschappelijke badkamer met lavabo, douche, bad, handdoekdroger en WC.

Huisreglement

Verboden binnen te roken

Geen huisdieren toegelaten

Feesten organiseren in het vakantiehuis, voor eender welke gelegenheid, is verboden

Ook het ontvangen van externe personen is niet toegelaten

Bij vertrek vragen wij om het huis in een nette staat achter te laten

Parkeergelegenheid

Er is voldoende ruimte voor het parkeren van auto’s en fietsen


PRIJZEN EN RESERVATIE

De huurprijs is inclusief toeristenbelasting, wifi, water, gas en elektriciteit.

Verplichte onderhoudskost: 250 euro
De verplichte onderhoudskost omvat de kost van opgemaakte bedden met kwaliteitsvol linnen, zachte badhanddoeken, doucheproducten, keukenlinnen, vuilzakken, afwasmiddel, handzeep, vaatwastabletten, toiletpapier en de eindschoonmaak.

Waarborg: 400 euro
Deze wordt, na controle en mits eventuele aftrek van de kosten, na het verblijf terugbetaald.

Na reservatie wordt gevraagd een voorschot te betalen via overschrijving (50% van de kostprijs). De reservatie is definitief na ontvangst van het voorschot.

PRIJZEN
Weekend 2 nachten
vrijdag 16u  tot zondag 17u
€ 1100
Weekend 3 nachten
Vrijdag 16u tot Maandag 11u
€ 1350
Midweek
maandag 16u tot vrijdag 11u
€ 1500
Volledige week
vrijdag 16u tot vrijdag 11u
OF
maandag 16u tot maandag 11u
€ 2695
info1
info2
info3
info4
info5
info6
info7
info8
info9
info10
info11
info12
info13
info14
info15
info16
info17
info18
info19
info20
info21
info22
PlayPause
previous arrow
next arrow