Trouwen op het domein Heerlyckheyt Roonen Bergh

Trouwen op het domein Heerlyckheyt Roonen Bergh


Trouwen in 2023

Welkom bij Roonenbergh, een verborgen parel aan de voet van de Rodeberg en tussen de druivenvelden. Dankzij dit uniek kader is het mogelijk om een mooiste dag nog mooier de maken.
En een idyllische ceremonie in een wijngaard, een romantisch huwelijksfeest onder een stretchtent met schitterende verzichten te organiseren. Het kan allemaal en nog veel meer , op dit prachtig domein met authentiek hoeven en feestzaal.

Man_lacht_naar_vrouw_Tijdens_ceremonie_trouw_in_tuin_Roonenbergh

Voor het feest:

Bent u vrij van traiteur, foodtruck kan ook.

Moeten alle dranken + heuvellandse wijn (min.1 soort) worden bij ons afgenomen. Voor de wijnen kunt u alvast eens kijken op www.wijnenuitheuvelland.be.

Voor alle inrichting (stoelen, tafels, borden, bestekken, glazen,…) werken wij samen met Picobello Renting.

Indien jullie meer dan 100 personen verwachten op jullie feest is het nodig om extra toiletten te voorzien, genre mobiele wagen.

Als een tent geplaatst wordt in het gras, is het verplicht een vloer in te leggen.

 

 

Planning:

Op donderdag kan een tent geplaatst worden (indien nodig).
Op vrijdag wordt alles gedecoreerd en ingericht.
Op zaterdag = FEEST.
Op zondag wordt alles terug afgebroken en opgeruimd.
Ten laatste maandagavond is alles terug als voordien
De authentieke zaal, met vaste bar, biedt capaciteit aan 100-120 personen rechtstaand.  Indien u meer mensen wil uitnodigen kan een tent geplaatst worden op de binnenkoer, aansluitend aan de zaal.  Het is ook mogelijk om een tent te plaatsen in de tuin en zo uw feestzaal op te bouwen.
Het is mogelijk om op het domein de meest romantische huwelijksceremonie te organiseren.  Unieke vergezichten, bij ondergaande zon, tussen de wijngaarden, …  Alles aanwezig voor de beste foto’s!!

Getrouwd_koppel_Vrouw_Zwaait_Met_Bloemenboeket_In_Tuin_Roonenbergh
Vakantiehuis_Roonenbergh

Het Vakantiehuis:

Het huis is gelegen op hetzelfde domein.  Jullie huren het vakantiehuis voor het weekend van jullie huwelijk voor 3 nachten.  Inchecken op vrijdag, uitchecken op maandagvoormiddag.
Het huis beschikt over een grote open leefruimte.  Er is zeker voldoende plaats om op zaterdag kapsters en schminksters over de vloer te laten komen.
Er zijn 14 bedden verdeeld over 5 slaapkamers en 4 badkamers.
Meer informatie over het vakantiehuis vind je hier.

Prijs:

Vakantiehuis = 1350 euro
Zaal + tuin = 2000 euro