Privé evenementen op het domein heerlyckheyt roonenbergh

Privé evenementen op het domein Heerlyckheyt Roonenbergh


Privé evenementen

“Heerlyckheyt Roonen Bergh” beschikt op de volledig gerenoveerde hoeve, die omgeven is door de pas aangelegde wijngaarden, over een prachtige authentieke eventschuur, een grote tuin en over ‘de langste tafel’. De mogelijkheden zijn oneindig op deze unieke locatie met prachtige vergezichten. Een huwelijksfeest met ceremonie tussen de wijnvelden, een doopfeest of communie, … Dat kan! Meer nog, wij hebben de mogelijkheid om te blijven overnachten. Zo kunnen jullie ten volle genieten van jullie feest en de beleving nog groter maken samen met vrienden of familie.

Wij staan steeds klaar om samen met U het meest originele event te organiseren. Voor meer info over de mogelijkheden en over de prijzen ontvangen we graag een mailtje op info@roonenbergh.be.


De Eventschuur:

De authentieke zaal met vaste bar biedt plaats aan 100-120 personen rechtstaand. Indien u meer mensen wil uitnodigen kan een tent geplaatst worden op de binnenkoer, aansluitend aan de zaal. Het is ook mogelijk een tent te plaatsen in de ruime tuin om zo uw feest te organiseren. Geen beperkingen voor het realiseren van jouw ideale feest!
De zaal kan ingericht worden naar eigen stijl en smaak, van meubilair, bloemen tot servies en tafellinnen. Wij geven hiervoor graag advies welke partners het best bij uw wensen aansluiten.


De Tuin:

De tuin is ruim en beschikt over 4 nieuw aangelegde wijngaarden.
Tussen de wijnvelden, hebben we onze ‘ceremonieweide’, een prachtige plaats waar je de meest idyllische ceremonie kunt organiseren. Unieke vergezichten, bij ondergaande zon, de wijngaarden, de ruimte, de stilte en de natuur … Alles aanwezig voor de mooiste herinneringen en de beste foto’s!!

Een receptie in open lucht in de boomgaard of bij de langste tafel, uw gasten zullen onder de indruk zijn!


De Langste Tafel:

‘De langste tafel’ is een picknicktafel van 30 meter in 1 stuk! Hij werd ontworpen door Dirk Wynants van Extremis als eye catcher op de beurs van Milaan.

Vorig jaar is de langste tafel bij ons terecht gekomen en we gaven hem een van de mooiste plekjes op het domein. Een buitenbar erbij en het plaatje is compleet! Een echte festivalsfeer is voelbaar. Een orkestje en wat lekkere hapjes (eventueel met foodtrucks) passen volledig in het geheel. Een receptie, babyborrel, communie, … komen hier helemaal tot zijn recht.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN, DE PRIJZEN OF DE BESCHIKBAARHEID DOOR OP DE ONDERLIGGENDE KNOP TE DRUKKEN!