Holiday cottageMore info about our holiday lodge

The stylish lodge, located in the middle of the nature of Heuvelland, provides sleeping accommodation for 14 people and has 5 luxury rooms each with a private bathroom and a walk-in rain shower. Furthermore there are a fully equipped kitchen, a sitting area with digibox, a sun terrace with views on the vineyard and a marvelous panorama with views up to the belgian coast.

It is the ideal base for those who love walking or cycling, who look for tranquility or who enjoy life. You can completely relax and dream away in a typical rural setting. A visit to our Barrel sauna makes your holidays complete.

You can rent your stay for a weekend, a midweek or a full week.

Holiday cottage Roonen Bergh will open in May 2021

Accommodation

De authentieke hoeve is gelegen op de flank van de Rodeberg te Westouter (Heuvelland). Van hieruit kunt u perfect de streek verkennen. U bent vlakbij Poperinge, Ieper, Dranouter, Westvleteren en de Belgische kust.

Hallway
In de inkomhal is er genoeg plaats voorzien om jassen op te hangen en schoenen op te bergen. De kinderwagen kan hier ook geparkeerd worden. In de inkomhal bevindt zich een toilet. Daarnaast is ook een bergruimte voorzien. Via de deur aan de rechterkant komt u in de sfeervolle open leefruimte terecht.
Open plan living space
Eerst komt u in de ruime zithoek. Deze is voorzien van een gezellige zitbank en voldoende knusse plaatsen voor iedereen. Er is een flatscreen aanwezig en een digibox. De gashaard staat centraal in de open leefruimte. De keuken bevindt zich 3 treden lager. Het is een open keuken met kookeiland dat voorzien is van 6 zitplaatsen. Gezelligheid troef. Aan de andere zijde staat een lange tafel waar iedereen samen kan genieten. De grote schuiframen, met panoramisch zicht op de streek, geven een zeer ruimtelijk gevoel in het huis én geven toegang tot het verhard terras.

Verder is de keuken uitgerust met alle moderne voorzieningen. Kookplaat, (stoom)oven, vaatwas, microgolfoven, koelkast, diepvries, waterkoker, broodrooster, koffiezet,… Er is ook voldoende keukengerei aanwezig. Voor kinderen is aangepast bestek voorzien en eventueel een kinderstoel. Keukenhanddoeken zijn ook aanwezig.
Paved terrace and garden
Voldoende tuinmeubilair
Ligbedden
BBQ met toebehoren
Speelruimte voor de kinderen
Sleeping facility
Er zijn 5 slaapkamers en deze bevinden zich allemaal op de eerste verdieping. Alle bedden beschikken over een kwaliteitsmatras. De bedden zijn steeds opgemaakt bij aankomst. Handdoeken worden ook door ons voorzien.

Slaapkamer 1 & 2 zijn identiek. Ze hebben beiden het unieke zicht op de wijngaard en de streek. Ze beschikken over een tweepersoonsbed van 180cm x 200cm. In deze kamers kan een babybed bijgeplaatst worden. De kamers hebben elk een badkamer met een wastafel, inloopregendouche, handdoekdroger en WC.

Slaapkamer 3 is een familiekamer. Deze kamer beschikt over een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm en een stapelbed. Hierbij is ook een badkamer voorzien met wastafel, inloopregendouche, handdoekdroger en WC.

Slaapkamer 4 & 5 kunnen dienen als grote familiekamer met communicerende kamers, alsook kan kamer 5 afzonderlijk gebruikt worden. In slaapkamer 4 staat een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm en een stapelbed. Er is mogelijkheid om nog een babybed bij te plaatsen. Slaapkamer 5 heeft 2 eenpersoonsbedden (die eventueel kunnen samengezet worden). Er is een gemeenschappelijke badkamer met lavabo, inloopregendouche, bad, handdoekdroger en WC.
Huisreglement
Verboden binnen te roken
Geen huisdieren toegelaten
Het organiseren van feesten in het vakantiehuis, voor eender welke gelegenheid, is verboden
Ook het ontvangen van externe personen is niet toegelaten
Bij vertrek vragen wij om het huis in een nette staat achter te laten
Parking facility
Er is voldoende ruimte voor het parkeren van auto’s en fietsen