Privé evenementen op het domein heerlyckheyt roonenbergh

Privé-evenementen op het domein Heerlyckheyt Roonen Bergh


Organiseer jouw evenement op domein Heerlyckheyt Roonen Bergh

Organiseer jouw privé-evenement op wijndomein Heerlyckheyt Roonen Bergh. De volledig gerenoveerde hoeve ligt tussen de wijngaarden en beschikt over een prachtige authentieke eventschuur, een grote tuin en ‘de Langste Tafel’. De mogelijkheden voor jouw event zijn oneindig op deze unieke locatie met prachtige vergezichten. Een huwelijksfeest met ceremonie tussen de wijnvelden, een doopfeest of communie, … Dat kan! Meer nog, je kan hier ook blijven overnachten. Zo genieten jullie ten volle van jullie feest en wordt de beleving samen met vrienden of familie nog groter.

Wij staan steeds klaar om samen met jou het meest originele event te organiseren. Stuur een mailtje naar info@roonenbergh.be met jouw ideeën en wensen en dan bezorgen we je meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen.

Jouw feest in de authentieke eventschuur

De authentieke zaal met vaste bar biedt plaats aan 100 tot 120 personen rechtstaand. Indien je meer mensen wil uitnodigen kan er een tent geplaatst worden op de binnenkoer, aansluitend aan de zaal. Het is ook mogelijk een tent te plaatsen in de ruime tuin om daarin je feest te organiseren. Geen beperkingen voor het realiseren van jouw droomfeest!
De zaal kan ingericht worden naar eigen stijl en smaak, van meubilair, bloemen tot servies en tafellinnen. Wij geven hiervoor graag advies welke partners het best bij jouw wensen aansluiten.

Jouw feest in de unieke tuin

De ruime tuin beschikt over 4 nieuw aangelegde wijngaarden.
Tussen de wijnvelden vind je onze ceremonieweide: een prachtige plaats waar je de meest idyllische ceremonie kunt organiseren. Unieke vergezichten, bij ondergaande zon, de wijngaarden, de ruimte, de stilte en de natuur … Alles is er aanwezig voor de mooiste herinneringen en de meest fantastische foto’s.

Een receptie in open lucht in de boomgaard of bij de langste tafel, je gasten zullen onder de indruk zijn!

Gedekte_Picknickbank_in_weide_Roonenbergh

Neem plaats aan de Langste Tafel

De Langste Tafel is een picknicktafel van 30 meter in 1 stuk. Hij werd ontworpen door Dirk Wynants van Extremis als eyecatcher op de beurs van Milaan.

We gaven de tafel een van de mooiste plekjes op het domein. Een buitenbar erbij en het plaatje is compleet! Een echte festivalsfeer is voelbaar. Een orkestje en wat lekkere hapjes (eventueel met foodtrucks) passen volledig in het geheel. Een receptie, babyborrel, communie, … komen hier helemaal tot hun recht.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN, DE PRIJZEN OF DE BESCHIKBAARHEID