• Author: webmaster
  • Written: maart 7, 2022
  • Photo: webmaster

De tijd gaat snel, maar we hebben niet stilgezeten ondertussen.

Er werd hard gewerkt in de wijngaard en we hebben de eerste snoei achter de rug. We hebben nu alles voor de eerste keer meegemaakt en kijken nu uit naar ons tweede seizoen. Binnenkort gaan we ook het tweede deel van de wijngaard aanplanten.

Ons vakantiehuis onderwierpen we aan een heuse metamorfose en heeft nu plaats voor 14 personen. We zijn in de afwerkingsfase terechtgekomen. We zijn heel blij met het resultaat en kunnen niet wachten om onze eerste gasten te ontvangen. Hopelijk gunt corona ons toch een zomer waar we mogen samen zijn met vrienden en familie… Binnenkort foto’s beschikbaar van het resultaat. Boeken kan via de website!!

Foto's & Videos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social